ABZ Online! (NIEUW)

Alstublieft! Onze complete digitale productpresentatie inclusief webshop die wij naadloos op uw eigen website kunnen laten aansluiten. Uniek in ons marktsegment en onmisbaar voor iedere moderne winkelier.

Meer dan 80% van de consumenten oriënteert zich online alvorens tot aankoop over te gaan.
In eerste instantie oriënteert uw klant zich online waarbij een goede productpresentatie en beschikbaarheid van informatie belangrijk is. Consumenten bezoeken gemiddeld vijf tot acht websites voordat ze tot winkelbezoek of online aankoop overgaan. Een ding is zeker: Een winkelier die zichzelf niet duidelijk online presenteert, mist het grootste deel van het potentiële publiek en staat aan de kant!

Net zoals u wil ABZ haar kansen in de markt vergroten. Samen staan we sterk: uniforme presentatie, goede ondersteuning en service zijn bepalend voor onze herkenbaarheid en de keuze van het winkelend publiek op het internet.
Door samenwerking kunnen wij onze “digitale” presentatie betaalbaar houden.

Interessant? DOWNLOAD HIER ONZE PRESENTATIE MET ALLE INS EN OUTS

Als u nog vragen heeft willen wij deze graag centraal behandelen. Stuur een email naar abz@appkr8.nl

KLIK HIER EN BEKIJK NU ONZE DEMO WEBSITE!

Wilt u ook deelnemen? U bent van harte welkom en wij zorgen voor een naadloze integratie in uw website. U kunt het onderstaande formulier downloaden, invullen en ondertekend retourneren aan:ivo@abzraamdecoratie.nl

JA, IK DOE NATUURLIJK MEE EN SCHRIJF MIJ NU IN!