Over ABZ Raamdecoratie

ABZ Raamdecoratie, een gevestigde naam in Nederland, produceert en verkoopt raamdecoratie van kwaliteit, met behulp van een uitgebreid dealernetwerk. De Haagse onderneming ABZ is sinds haar oprichting in 1972 uitgegroeid tot een modern Nederlands productiebedrijf.

Met een ploeg van ruim 30 mensen vervaardigt ABZ, in Nederland, dagelijks een groot aantal raamdecoratie producten. Diverse uitgebreide collecties met veel keuze op gebied van hoogwaardige materialen, moderne stoffen, kleuren en dessins.

Dagelijks vinden deze producten, met behulp van de eigen expeditie, hun weg, via professionele dealers, zoals zonweringspecialisten en projectinrichters, naar een jaarlijks groeiende klantenkring in heel Nederland.

“Met een compleet en innovatief assortiment als degelijke basis, levert ABZ Raamdecoratie sneller dan wie dan ook in de markt”, aldus General Manager Ouahid Marzouki, “Daarnaast hanteren wij een scherpe prijsstelling en staan wij bekend om onze uitmuntende servicegerichte dienstverlening zowel voor- als na de levering. Dat maakt ABZ Raamdecoratie tot een zeer competitief alternatief in de markt voor raamdecoratie van Nederlandse kwaliteit”.