Een paar woorden over

Ons Bedrijf

"ABZ: Waar ervaring en kwaliteit samenkomen."

Keith Keller

"Met jarenlange ervaring bouwen we aan een succesvolle toekomst."

Style by ABZ Raamdecoratie, een gevestigde naam in Nederland, produceert en verkoopt kwalitatieve raamdecoratie via een uitgebreid dealernetwerk. Het Haagse bedrijf ABZ is sinds de oprichting in 1972 uitgegroeid tot een modern Nederlands productiebedrijf.

Met een team van 20 mensen produceert Style by ABZ dagelijks een groot aantal raamdecoratieproducten in Nederland. Ze bieden diverse uitgebreide collecties met een ruime keuze aan hoogwaardige materialen, moderne stoffen, kleuren en ontwerpen.

Deze producten worden dagelijks met behulp van hun eigen expeditie verzonden naar professionele dealers, zoals zonweringspecialisten en projectinrichters, die ze leveren aan een groeiende klantenkring in heel Nederland.

“Met een compleet en innovatief assortiment als solide basis, levert Style by ABZ Raamdecoratie sneller dan wie dan ook in de markt.” Daarnaast hanteert Style by ABZ een scherpe prijsstelling en staat het bekend om zijn servicegerichte dienstverlening, zowel vĆ³Ć³r als na de levering. Dat maakt Style by ABZ Raamdecoratie tot een zeer competitief alternatief op de markt voor raamdecoratie van Nederlandse kwaliteit.

Volg ons

fabriek in Zuid-Holland
Our Team

Ons werkteam

Bij ABZ zijn we trots op het leveren van uitstekende producten en diensten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Met jarenlange ervaring in de branche is ons toegewijde team van professionals gericht op het bieden van eersteklas oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften. We geloven in het overtreffen van verwachtingen en het opbouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Onze indrukwekkende staat van dienst spreekt voor zich, met talloze tevreden klanten die ons als hun vertrouwde partner hebben gekozen. Van de kwaliteit van onze producten tot oog voor detail, we leveren consequent excellentie in elk aspect van ons werk. Wanneer u kiest voor ABZ, kiest u voor ongeƫvenaarde expertise, betrouwbaarheid en een toewijding aan uw succes. Ervaar het verschil met ABZ en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor al uw behoeften.

Klantenservice

Bij ABZ staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u de beste service te bieden. Ons toegewijde klantenserviceteam is deskundig en staat paraat om u te helpen met al uw vragen over onze producten. Of het nu gaat om advies over de juiste raamdecoratie voor uw interieur, technische specificaties of bestelprocedures, wij zijn er om u te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op via verkoop@abzraamdecoratie.nl of bel ons op +31 70 390 1094 en ontdek waarom ABZ de betrouwbare partner is voor al uw raamdecoratiebehoeften.

Productie afdeling

Bij ABZ streven we altijd naar uitmuntendheid in elk aspect van onze productie. Ons toegewijde productieteam heeft jarenlange ervaring en zet zich in voor het leveren van hoogwaardige producten met ongeƫvenaarde kwaliteit. We werken met precisie en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de hoogste normen. Vertrouw op ons ervaren productieteam om uw raamdecoratie tot in perfectie af te werken. Bij ABZ kunt u rekenen op vakmanschap en betrouwbaarheid, elke keer weer.

Verkoopafdeling

Bij ABZ begrijpen we dat uw interesse in onze producten belangrijk is. Ons toegewijde verkoopteam staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. We streven ernaar om u een uitstekende service te bieden en uw behoeften te vervullen. Als u geĆÆnteresseerd bent in onze producten, kunt u het contactformulier invullen op onze website en een bezoek van een van onze salesvertegenwoordigers aanvragen. We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen. Bij ABZ zijn we er trots op om u te voorzien van hoogwaardige raamdecoratie en een uitstekende klantenservice.

De Beste Ontwerpen met Style By ABZ

Scroll naar boven